Ik rij momenteel in de Volvo V90 omdat mijn Tesla gerepareerd moet worden en ik wil even laten weten wat ik ervan vind! Het was weer heel nuttig om eens een keer in een plofauto te rijden, wat toch wel heel erg wennen is als je eenmaal een elektrische auto gewend bent. Hij maakt een stuk meer lawaai en heeft een erg kleine voorruit. Ik had gelijk de kans om de autopilot van Volvo uit te testen en ik moet zeggen: dat viel niet tegen! Behalve dan de kleine 15 seconden die je hebt voordat je je handen weer aan het stuur moet hebben. Laatst in de Nissan Leaf 2.0 bleek dat met een simpel flesje water hangend aan het stuur je zo lang kunt rijden als je wil (mijn geheime hack), maar of dat nou de perfecte oplossing is… Al met al zeer tevreden over de Volvo autopilot! Maar ook heerlijk dat ik weer terug mag naar m’n Tesla!

 

 


Share: