Zoals jullie wel weten ben ik bezig met een rechtszaak omtrent de bekeuring die ik heb gekregen (10 & 16 okt 2017) voor het vasthouden van mijn mobiele telefoon tijdens het rijden met de autopilot. De behandeling van deze rechtszaak zou volgende week donderdag gebeuren, maar het gaat niet door! Waarom?! Ik was stomverbaasd. Alles stond klaar: de pers, camera ploegen, live video uitzending, meer dan 100 mensen wilde komen kijken, maar er ging iets mis.. Ik spreek met Axel Mille van Hellow Law die mijn zaak juridisch behandelt. Wat gaat er nu verder gebeuren? De nieuwe zitting zal in november plaats vinden. Van bekeuring tot rechtszitting duurt dan dus langer dan een jaar.. De exacte datum van de nieuwe zitting volgt nog!

– Vincent Everts, Nederlandse trendwatcher op het gebied van digitale innovatie | Meer over Vincent


Share: