Ik had mijn Tesla uitgeleend aan een groep mensen en i.p.v. de sleutel te geven heb ik hun de inloggegevens van mijn Tesla gegeven om via de mobiele app mijn auto te kunnen gebruiken. Dat ging eerst fantastisch, iedereen kon meerijden en er was geen enkel probleem met de overdracht. Toen plotseling op zaterdag de computer van de Tesla plat was gegaan en niemand er meer in kon. Hoe ga je met zo een situatie om? Het is lastig om de computer te rebooten als je buitengesloten bent. In dit filmpje laat ik zien hoe ik heb ingebroken in mijn Tesla en hoe ik het eerst zo probeerde op te lossen. De Tesla is niet zo veilig als je denkt. Was dit de juiste oplossing? Heerlijke manier om je zaterdagmiddag te besteden. Bekijk de video hieronder.

Ik was dus ook mijn Tesla sleutels kwijt en normaal is het kwijtraken van je Tesla sleutels een groot probleem. De sleutels moeten namelijk speciaal geleverd worden en in de auto worden geprogrammeerd, wat normaal heel lang duurt bij een Tesla service center. Echter, Tesla heeft nu mobiele monteurs die heel veel verschillende taken gewoon bij de klant uitvoeren. Wat doen ze allemaal? De monteur vertelde nog heel veel nieuwtjes over Tesla en wat er allemaal aan komt. Heel interessant en goed voor de klant. Bekijk de video hieronder.

– Vincent Everts, Nederlandse trendwatcher op het gebied van digitale innovatie | Meer over Vincent


Share: